Kategóriák
TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

A TÖLCSÉRJÁZMIN egy nagyon mutatós, Dél-Amerikából származó növény, amely tölcsérszerű élénk színű virágaival díszít tavasztól késő őszig.

Nyár elejétől kezdve, szabadban dísznövényként tarthatjuk. Alkalmas irodák, közintézmények, valamint kellemes, szobahőmérsékletű, világos szobák díszítésére is.

Ültetéséhez semleges kémhatású, jó vízáteresztő képességű virágföldet válasszunk. Elhelyezéséhez világos helyet keressünk, bár fényigényes növény, a déli tűző napot nem szereti.

Rendszeres öntözést igényel, nyáron hetente 3-4 alkalommal, télen jóval ritkábban adjunk neki vizet. A megfelelő növényekedéshez és virágzáshoz, igényli a rendszeres tápoldatozást is.

Kedveli a párás környezetet, amit közvetlen (vízzel való permetezés) és közvetett (kaviccsal és vízzel töltött tálcára állítjuk a cserepet) párásítással is biztosíthatunk.

Házhozszállítás

Termék részletek


Babérmeggy

Babérmeggy
550 Ft
db
db
1
A babérmeggy élénk színével, dús lombozatával igen hasznos, és örökzöld tulajdonságának köszönhetően egész évben látványos dísze a kertnek.

Gondozási igénye alacsony, nevelése kezdő kertbarátoknak sem jelent kihívást. Öntözése csak a legmelegebb nyári hónapokban szükséges, jó szárazságtűrő növény!

A babérmeggy az átlagos kerti földben is remekül megél, tápanyag igénye is átlagos, de ültetéskor helyezzünk ki érett marhatrágyát, és/vagy komposztot a bokor tövére, és ezt évente egy alkalommal, lehetőleg tavasszal ismételjük meg
  • Cs: 10,5 cm / M: 15 cm
  • Cikkszám
    0230