Kategóriák
TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

A TÖLCSÉRJÁZMIN egy nagyon mutatós, Dél-Amerikából származó növény, amely tölcsérszerű élénk színű virágaival díszít tavasztól késő őszig.

Nyár elejétől kezdve, szabadban dísznövényként tarthatjuk. Alkalmas irodák, közintézmények, valamint kellemes, szobahőmérsékletű, világos szobák díszítésére is.

Ültetéséhez semleges kémhatású, jó vízáteresztő képességű virágföldet válasszunk. Elhelyezéséhez világos helyet keressünk, bár fényigényes növény, a déli tűző napot nem szereti.

Rendszeres öntözést igényel, nyáron hetente 3-4 alkalommal, télen jóval ritkábban adjunk neki vizet. A megfelelő növényekedéshez és virágzáshoz, igényli a rendszeres tápoldatozást is.

Kedveli a párás környezetet, amit közvetlen (vízzel való permetezés) és közvetett (kaviccsal és vízzel töltött tálcára állítjuk a cserepet) párásítással is biztosíthatunk.

Házhozszállítás

Termék részletek


Fokföldi kankalin

Fokföldi kankalin
450 Ft
db
db
1
Díszítőértékét, a hosszú, kecses szárakról lelógó lila virágok, valamint a friss zöld színű, húsos, szőrös levélkék adják. Mutatós virágait április-május környékén hozza.

Rendszeres öntözést igényel a melegebb időszakokban, túlöntözni azonban nem kell.
Elhelyezéséhez kellemesen meleg és világos, de nem tűző napos helyet válasszunk. A telet hűvösebb helyen kell töltenie. Ha szeretnénk tavasszal átültetni, ültetéséhez laza szerkezetű, tőzeges virágföldet válasszunk!
  • Cs: 9 cm/ M: 10 cm
  • Cikkszám
    00066