Kategóriák
TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

CALLUNA VULGARIS,AZAZ A KÖZÖNSÉGES  CSARAB

Savanyú földet igénylő örökzöld cserje, hazánkban kiültethető, fagytűrő. Virágai a felfelé törő hajtások végén jelennek meg augusztus végén, szeptember elején.
40 cm körül éri el maximális magasságát, de minden évben terebélyesebb, bokrosabb lesz. Fehér és rózsaszín virágú változatai a leggyakoribbak, de zöldes-sárgás színben is előfordul.
Félárnyékos, napos helyre ültessük.

Házhozszállítás

Termék részletek


Ibolyafa

Ibolyafa
2 000 Ft
db
db
1
Az ibolyafa vagy hercegnővirág hazánkban dézsás növényként tartható, ilyen körülmények között nagysága nem haladja meg a két métert.Az ibolyafa igazán mutatós növény, levelei hosszúkásak, nagy méretűek, erezetük határozott, jól kiegészítik a lila virágok nyújtotta látványt, melyben júliustól kezdődően gyönyörködhetünk. Formája metszéssel alakítható.Az ibolyafa fényigényes növény, ezért világos, félárnyékos helyet is bátran választhatunk számára. Vízigénye átlagos, ezért rendszeres, de mérsékelt öntözést igényel. Ne öntözzük túl, és ne is hagyjuk kiszáradni a földjét. Jó szolgálatot tehet, ha a földjére mulcsot szórunk, ami segít, hogy a talaj lassabban száradjon ki, és ne is melegedjen át túlságosan.A hercegnővirág, fagyérzékeny növény, emiatt itthon teleltetést igényel, világos helyen.
  • 12/30
  • Cikkszám
    031801