Kategóriák
TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

A TÖLCSÉRJÁZMIN egy nagyon mutatós, Dél-Amerikából származó növény, amely tölcsérszerű élénk színű virágaival díszít tavasztól késő őszig.

Nyár elejétől kezdve, szabadban dísznövényként tarthatjuk. Alkalmas irodák, közintézmények, valamint kellemes, szobahőmérsékletű, világos szobák díszítésére is.

Ültetéséhez semleges kémhatású, jó vízáteresztő képességű virágföldet válasszunk. Elhelyezéséhez világos helyet keressünk, bár fényigényes növény, a déli tűző napot nem szereti.

Rendszeres öntözést igényel, nyáron hetente 3-4 alkalommal, télen jóval ritkábban adjunk neki vizet. A megfelelő növényekedéshez és virágzáshoz, igényli a rendszeres tápoldatozást is.

Kedveli a párás környezetet, amit közvetlen (vízzel való permetezés) és közvetett (kaviccsal és vízzel töltött tálcára állítjuk a cserepet) párásítással is biztosíthatunk.

Házhozszállítás

Termék részletek


Törpebors

Törpebors
650 Ft
db
db
1
A tompa levelű törpebors, nagyon hálás növény. Gondozása rendkívül egyszerű, kezdő szobakertészeknek sem jelent kihívást. Ha olyan növényt szeretnénk tartani, ami mutatós, ugyanakkor kis helyen is elfér remek választás.A tompa levelű törpebors átlagos fényigényű szobanövény.A tompa levelű törpebors vízigénye átlagos, földjét csak kissé tartsuk nedvesen. Télen csökkentsük az öntözések számát, ilyenkor ne legyen a földje nedves, a hideg és a rothadásveszély miatt. Áprilistól szeptemberig háromhetente kapjon tápoldatot a növény, egyéb időszakokban a tápoldatozás elhagyható.
  • 10,5/20
  • Cikkszám
    0003