TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

A GUZMÁNIA növény jó választás, ha mutatós, de nem túl helyigényes növényt keresünk, maximális magassága 50 cm körül van.

Gondozása igen egyszerű, kedveli a világos illetve a félárnyékos lakást is, és átlag szobai körülmények között is szépen fejlődik, de nyáron a tegyük a cserepét árnyékos helyre.

Földjét csak mérsékelten öntözzük, de a levélrózsában mindig legyen friss lágy víz, de az összegyűjtött esővíz is megfelel.

A növény érdekessége, hogy elvirágzása után elpusztul, előtte viszont gondoskodik az utánpótlásról, sarjakat fejleszt, amelyeket átültetve tovább nevelhetünk. 

Házhozszállítás

Bemutatkozás

A családi vállalkozásban működő Golmitz Kft. 2008 elején alakult meg, de már ezt megelőzően is kertészeti tevékenységet folytattunk. Tradicionális termékeink a citrusfélék, Bougainvilleák, különböző dézsás növények és egyéb különlegességek. A nagykereskedelmi tevékenységünket 2008 végén indítottuk el, ekkortól a saját termesztésből származó árut közvetlenül Hollandiából importált cserepes virágzó-, és zöldnövény választékkal egészítettük ki, melyeket mindig a lehető legjobb, megbízható minőségben kínálunk vásárlóinknak. Gondos odafigyelésünknek köszönhető vevőink elégedettsége és tevékenységünk folyamatos bővülése. Kisebb-nagyobb kiállításokon és vásárokon kiállítóként és értékesítőként rendszeresen részt veszünk, figyelemmel kísérjük a vásárlók igényét, egy-egy növényféleség sikerét, és ehhez alakítjuk kínálatunkat. Áruink - vásárlóink közvetítésével - virágüzletekben, hipermarketekben egyéb vásárokon, kiállításokon jelen vannak. A szigetszentmiklósi Flora Hungária Nagybani Virágpiacon 1999. óta állandó standon értékesítjük termékeinket, így mind az értékesítésben, mind a termesztésben nagy tapasztalatot gyűjtöttünk. Jelenleg 10.000 m2 felületen folytatunk termesztést fóliaházakban, korszerű berendezésekkel, vegetációs fűtéssel. A weboldalunk célja a lakosság közvetlen elérése, termékeink megismertetése, népszerűsítése. Az elégedett vevő mindennél fontosabb számunkra, tájékozódásukat az általunk készített fényképek segítik és az épp aktuális készletet és minőséget tükrözik. A növényválasztást szakszerű és teljes körű leírással igyekezzünk segíteni. Kínálatunkban jó minőségű, tartósan virágzó, prémium kategóriás növények szerepelnek elérhető áron.