TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!
Növény ismertető

A TÖLCSÉRJÁZMIN egy nagyon mutatós, Dél-Amerikából származó növény, amely tölcsérszerű élénk színű virágaival díszít tavasztól késő őszig.

Nyár elejétől kezdve, szabadban dísznövényként tarthatjuk. Alkalmas irodák, közintézmények, valamint kellemes, szobahőmérsékletű, világos szobák díszítésére is.

Ültetéséhez semleges kémhatású, jó vízáteresztő képességű virágföldet válasszunk. Elhelyezéséhez világos helyet keressünk, bár fényigényes növény, a déli tűző napot nem szereti.

Rendszeres öntözést igényel, nyáron hetente 3-4 alkalommal, télen jóval ritkábban adjunk neki vizet. A megfelelő növényekedéshez és virágzáshoz, igényli a rendszeres tápoldatozást is.

Kedveli a párás környezetet, amit közvetlen (vízzel való permetezés) és közvetett (kaviccsal és vízzel töltött tálcára állítjuk a cserepet) párásítással is biztosíthatunk.

Házhozszállítás

Bemutatkozás

A családi vállalkozásban működő Golmitz Kft. 2008 elején alakult meg, de már ezt megelőzően is kertészeti tevékenységet folytattunk. Tradicionális termékeink a citrusfélék, Bougainvilleák, különböző dézsás növények és egyéb különlegességek. A nagykereskedelmi tevékenységünket 2008 végén indítottuk el, ekkortól a saját termesztésből származó árut közvetlenül Hollandiából importált cserepes virágzó-, és zöldnövény választékkal egészítettük ki, melyeket mindig a lehető legjobb, megbízható minőségben kínálunk vásárlóinknak. Gondos odafigyelésünknek köszönhető vevőink elégedettsége és tevékenységünk folyamatos bővülése. Kisebb-nagyobb kiállításokon és vásárokon kiállítóként és értékesítőként rendszeresen részt veszünk, figyelemmel kísérjük a vásárlók igényét, egy-egy növényféleség sikerét, és ehhez alakítjuk kínálatunkat. Áruink - vásárlóink közvetítésével - virágüzletekben, hipermarketekben egyéb vásárokon, kiállításokon jelen vannak. A szigetszentmiklósi Flora Hungária Nagybani Virágpiacon 1999. óta állandó standon értékesítjük termékeinket, így mind az értékesítésben, mind a termesztésben nagy tapasztalatot gyűjtöttünk. Jelenleg 10.000 m2 felületen folytatunk termesztést fóliaházakban, korszerű berendezésekkel, vegetációs fűtéssel. A weboldalunk célja a lakosság közvetlen elérése, termékeink megismertetése, népszerűsítése. Az elégedett vevő mindennél fontosabb számunkra, tájékozódásukat az általunk készített fényképek segítik és az épp aktuális készletet és minőséget tükrözik. A növényválasztást szakszerű és teljes körű leírással igyekezzünk segíteni. Kínálatunkban jó minőségű, tartósan virágzó, prémium kategóriás növények szerepelnek elérhető áron.